u1 Весела Ферма – браузър игри с фермерско настроение

Събития в браузър игрите

онлайн игри - Upjers.com

Весела Ферма – браузър игри с фермерско настроение

Проста, но гениална идея. В браузър играта Весела Ферма, играчите построяват своя собствена ферма, развъждат животни, произвеждат продукти и ги продават на така наречените “фермерчета”, виртуални клиенти, които посещават фермата на играчите! Усетете необикновеното фермерско забавление!


Весела Ферма

Нови събития едно след друго

Весела Ферма е сред дългосрочните браузър игри. За да поддържа заетите фермери развълнувани, играта предлага на своите играчи различни събития.

Множество поводи през годината

Всеки сезон има своите собствени специални поводи. Събитията във Весела Ферма се стремят да направят тези специални празници достъпни в играта.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
овца

Кратки специалитети

Събитията често носят нови графики, украшения, растения и мисии. По време на тези събития, играчите във Весела Ферма могат да се зарибят от промененото настроение на играта и да се насладят на разнообразие от специалитети до тяхното пълно развитие. Няма нужда да споменаваме, че временните опции не заместват съдържание и няма да нарушат нормалната работа на фермерите.

Необикновенни събития във Весела Ферма

Специалните поводи изискват специални действия. Ето защо, годишнината на играта беше придружена от кампания с подаръци. По време на тази кампания всички десет милиона играчи можеха да си вземат торта за рождения ден за тяхната показна ферма. Специалитети като този са типични за изключителните браузър игри на Upjers.

  • Всички предстоящи специални поводи се обявяват чрез bg.upjers.com!
  • Открийте новите страни на своите любими браузър игри!
  • Насладете се на разнообразие и ще празнуваме заедно!

Screenshot 4
Screenshot 5

Напълно безплатно - игри от Upjers

Германският производител на игри upjers разработва браузър игри от 2006та. Това са онлайн игри с примерно фермерски настройки, които могат да се играят в уеб браузър (примерно Internet Explorer, Mozilla Firefox и др.). Свалянето на съдържание не е необходимо.

Форум - Весела Ферма