u8 Какво прави фермерските игри толкова страхотни

Усетете фермерските браузър игри с Весела Ферма

онлайн игри - Upjers.com

Какво прави фермерските игри толкова страхотни

С Весела Ферма, разработчика на игри Upjers е уцелил истински хит. Всеки ден, милиони играчи се грижат за своите виртуални ферми, хранят своите крави, овце, пчели, жънат своите полета в браузър играта Весела Ферма - игра, която е както забавна така и завладяваща!


Весела Ферма

Феновете на фермерските игри

Весела Ферма се класира сред най-добрите фермерски игри - като популярен представител на жанра, фермерската игра има огромна база от фенове.

Изключителни графики

Този коментар събира мнението на първите тестери на играта и техните първи впечатления от нашата фермерска игра.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
овца

Весела Ферма изправена на тест

Стартирането на Весела Ферма е придружено със стандартни тестове и ревюта, които генерално се събират от различни игрови платформи. Тези, които все още не са убедени от известността на играта в различните общности могат да използват пуснатите ревюта в сайтовете за игри, за да получат по-добра представа за потенциала на топ браузър игрите. Няма нужда да споменаваме, че Весела Ферма премина тези тестове с летяща скорост.

Топ ревюта от потребители

Играчите се свързват с разработчиците, ако има някакви проблеми. Ето защо сме много радостни, че успяхме да създадем платформа във Facebook, в която феновете могат да пускат своите мнения всеки ден. Под “Ревюта” в страницата на Весела Ферма, могат да се открият много положителни оценки.

  • Социалната медиа е вашата чаша чай? Посетете нашият портал!
  • Присъединете се към нас във Facebook!
  • Нашата поддръжка ще ви помогне с технически проблеми!

Screenshot 4
Screenshot 5

Безплатни онлайн игри от Upjers

Гмуркането във въображаемият свят е изцяло безплатно! Игрите на Upjers ви предлагат това уникално усещане. Компанията базирана в Бамберг произвежда браузър игри от 2006та, сред тях са игри като Весела Ферма. По цял свят, милиони потребители играят браузър игри създадени в Бамберг.

Форум - Весела Ферма