u2 Весела Ферма - безплатни игри във ферма

Могат да се играят във вашият браузър без сваляне!

онлайн игри - Upjers.com

Весела Ферма - безплатни игри във ферма

Заедно със сладкото прасенце Гордън, играчите се запътват към своето голямо селско приключение във Весела Ферма. Забавната браузър игра позволява на играчите да построят свои ферми, да посетят близките селца и да се превърнат в успешни фермери. Открийте необикновена игра!


Весела Ферма

Популярни безплатни игри

Повечето браузър игри са изцяло безплатни за игра. Безплатните игри се класират сред най-популярните игри от сектора.

Голям избор

Въпреки факта, че те могат да се играят безплатно, обхвата на темите, които покриват безплатните игри е сръвним с тези на игрите, които се продават.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
овца

Повече от безплатни възможности

Заглавия като Весела Ферма са разработени като първи игри на първо място, и гарантират неограничено забавление на всички играчи, които искат да играят безплатно. Тези, които искат да вземат малко повече от любимите си игри могат да направят това като инвестират малки суми за допълнителни супер опции. Те позволяват на умиращите трудно играчи да увеличат използваемостта на играта.

Безплатни кредити за препоръки

Някой игри позволяват на своите играчи да използват супер акаунт дори без да инвестират пари, примерно чрез търговия с други играчи. За повече информация как да имате Кредити, най-добре посетете форума на Весела Ферма. Там ще намерите полезна информация за супер опциите.

  • Вече си открил игровия портал на Upjers?
  • Повече от 28 топ игри директно в твоя браузър!
  • Регистрирай се и играй без сваляне!

Screenshot 4
Screenshot 5

Upjers – безплатни игри, цялостно забавление!

От 2006, базирания в Бамберг разработчик на игри Upjers разработва добре познатите като браузър игри: безплатни игри, които могат да се играят директно в браузър, не изискват сваляне или инсталация. Така всеки може да играе безплатно и да открие удивителните светове на игрите.

Форум - Весела Ферма