u7 Весела Ферма - фермерската игра

Фермерският живот като идея за игра

онлайн игри - Upjers.com

Весела Ферма - фермерската игра

Овце, крави, риба - изпитайте всички страни на селския живот в разнообразната браузър игра Весела Ферма. Култивирайте свои поля, хранете кокошките си, търгувайте продуктите си в пазара на играта, и разгледайте градовете Мууград и Пондингтън. Очакват ви тонове забавление!


Весела Ферма

Новинки для интернет-игроков

Играчите не винаги търсят модни или научно-фантастични игри. Търсенето на реалистични цели прави нашите игри толкова популярни.

фермерската игра

Това желание е израз на желание за развитие на селските усет и характер, което отива в натоварения график. Фермерските игри, напомнящи за ценностите.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
овца

Обартно към природата!

Весела Ферма предлага на виртуални фермери реалистичен обхват от натурални продукти и животни, с които да взаимодействат. От ябълка до тиквички, от пчела до овца: фермерската игра ни напомня, факта че продуктите които намираме в магазините не изникват магически на рафтовете, а всъщност са резултат от тежката работа на реален труд.

Фермерските игри за нежните духове

Тук, играчите могат да създадат свое собствено селско местенце. Благодарение на свободата, която имат, когато избират къде да поставят своите сгради, както и различните украшения и мебели, всички играчи могат да изградят свой индивидуален стил. Едно нещо е сигурно: нито нападение от извънземни, нито от магьосник ще може да развали идеалистичният ден за ден живот на играчите във Весела Ферма!

  • Намерете още безплатни игри в bg.Upjers.com
  • Фермерска игра за хората обичащи природата!
  • Хващай своята лопата и играй – твоята ферма те очаква!

Screenshot 4
Screenshot 5

Открий безплатните Upjers игри

Забавните за игра браузър игри създадени от базирания в Бамберг разработчик на игри Upjers: компанията произвежда забавни и цветни онлайн игри от 2006та. Фермерските игри и бизнес симулациите са сред тези игри, всички от които се играят безплатно.

Форум - Весела Ферма