Правила
Условия за ползване §1 Преди да се регистрират в Весела Ферма, потребителите трябва да се съгласят с Условията за ползване.
§2 Весела Ферма позволява на потребителите да комуникират помежду си. Те са изцяло отговорни за съдържанието на комуникацията. Порнографско, расистско, обидно или незаконно съдържание няма да бъде толерирано и може да доведе до изтриване на акаунта на потребителя. Същото се налага и за всяко друго неприлично държание на потребителя.
§3 Никой потребител не може да предявява претенции да използва Весела Ферма. Предоставилия услугата си запазва правото да изтрива акаунти, които не спазват основните условия.
§4 Мамене:
(1) Всеки потребител може да използва само един акаунт в един сървър, така наречените мулти акаунти са забранени.
(2) Подаръци, кредити и други с завишено благотворно влияние върху някоя от страните са забранени. Ако такова поведение бъде засечено, въпросния акаунт ще бъде изтрит.
(3) Много добри търговски взаимоотношения между играчи, особено с голямо благотворно въздействие върху едната от страните ще бъдат затваряни.
(4) Бъговете и грешките трябва да бъдат докладвани и потребителите нямат право да ги използват за лични облаги.
(5) Използването им за лични облаги или възползването по какъвто и да е начин ще доведе до изтриване на акаунта.
§5 Ботове и други скриптове и софтуерни продукти са строго забранени.
§6 Весела Ферма не носи отговорност за щети нанесени върху потребителите. Потребителя няма право на искания за повреди.
§7 Участието на потребителите в определените услуги може да бъде прекратено чрез изтриване на акаунта, от администраторите на определената услуга или от потребителя.
§8 Заповеди дадени от модератори и администратори трябва да бъдат стриктно спазвани.
§9 Виртуални предмети не могат да бъдат разменяни, закупувани или продавани за "реални" пари.
§10 Флуд на пазара не е разрешен. Флуд представлява пускане на множество оферти за един и същи продукт/кредити. Имате право на максимум една оферта по едно и също време на пазара за кредити и до 3 оферти за един и същ продукт, като офертите трябва да са с различна цена.
§11 Ако играчи от едно домакинство (с един IP адрес) играят в играта, то те нямат право да участват заедно в гилд и/или да търгуват помежду си.
§12 Ако има едно или повече съглашения в тези главни условия за ползване, което не е валидно останалите запазват валидността си..